Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα:

  1. Βιοπληροφορική – Υπολογιστική Βιολογία/ BioinformaticsComputational Biology, θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας από 12/9/2018 έως 10/10/2018 Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ώρες 11.00-14.00.

  1. Διδακτική της Βιολογίας / Didactics of Biology: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ε.Κ.Π.Α, θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας από 12/9/2018 έως 10/10/2018 Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ώρες 11.00-14.00.

  1. Οικολογία και Διαχείριση της Βιοποικιλότητας/Ecology and Biodiversity Conservation, θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας από 12/9/2018 έως 7/10/2018 Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ώρες 11.00-14.00.

Για τα Διατμηματικά/ Διιδρυματικά Μεταπτυχιακά Προγράμματα:

  1. Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική / Applications of Biology in Medicine: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σε έντυπη μορφή, μέχρι τη συγκρότηση της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής, στον Τομέα Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής (νέα πτέρυγα, γραφείο 54) γραμματέας κ. Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, από 12/9/2018, email: danagn@biol.uoa.gr

  1. Κλινική Βιοχημεία – Μοριακή Διαγνωστική / Clinical BiochemistryMolecular Diagnostics: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας σε συνεργασία με το Τμήμα Χημείας, την Ιατρική Σχολή και το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ε.Κ.Π.Α., οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σε έντυπη μορφή, μέχρι τη συγκρότηση της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής, στον Τομέα Βιοχημείας – Μοριακής Βιολογίας, στον γραμματέα κ. Μάριο Διαμαντόπουλο, από 12/9/2018, email: cbmd.secretary@gmail.com

  2. Athens International Masters Programme in Neurosciences – Διεθνές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στις Νευροεπιστήμες: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής, το Τμήμα Οδοντιατρικής, την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμινγκ», το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 12/9/2018 στο email του προγράμματος masterneuro@biol.uoa.gr και για την έντυπη κατάθεση θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες κατάθεσης των δικαιολογητικών για κάθε Πρόγραμμα ανακοινώνονται στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Αλεξάνδρα Γρηγορακάκη